top of page

Tjenester

Vikomar, Bud

Siden Brenne Entreprenør AS ble stiftet i 2009 har selskapet stått for både hoved/total- og delt entreprise på mange bygninger innenfor industri- og næringsmiddelindustrien. Vi leverer et bredt spekter av tjenester som gir kundene gode løsninger og tar på oss mange forskjellige oppdrag, både små og store.

Med 12 år bak seg i bransjen, og med mange dyktige fagarbeidere, har selskapet opparbeid seg god erfaring i å sette opp lager- og industrihaller for næringslivet. Vi kan ta på oss mange forskjellige jobber innenfor vårt fagfelt. Blant annet utfører våre betongarbeidere både fundament og grunnmur, og vi prosjekterer stålkonstruksjonen, monterer vegger og tak. Vi tar oss også av søknader, prosjektering og byggeledelse.

De siste årene har vi stått bak flere store bygg i Møre og Romsdal. Tre av dem er avbildet på denne siden. På det øverste bildet ser man fryseriet til Vikomar i Bud, under er det nye bygget til Vikenco på Rindarøy som huser mange forskjellige funksjoner og nederst er de to hallene vi bygde for RIR i Molde. Dette viser at vi kan ta på oss store oppgaver og utfordringer, og levere kvalitet fra øverste hylle. Om vi rehabiliterer et tak eller står for hovedentreprise, så er det en ting som står i fokus, nemlig at kunden skal være fornøyd med sluttresultatet. Vi stiller store krav til oss sjølv slik at arbeidet vi leverer nøkkelferdig er førsteklasses. 

 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om dere har planer om å sette opp en ny industrihall eller lagerbygning.

Vikenco, Rindarøy
RIR, Molde
bottom of page